Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, March 22, 2011

Kenduri Fendi, Shafiq & Qiqi ...


بَارَكَ اللهُ لَكَ وَبَارَكَ عَلَيْكَ وَجَمَعَ بَيْنَكُمَا فِي خَيْرٍ


“Semoga Allah memberikan keberkahan kepadamu, memberikan keberkahan atasmu 
dan menyatukan kamu berdua di dalam kebaikan.” 
(Hadis Riwayat Abu Daud, no. 2130. 
Hadis ini dinilai sahih oleh at-Tirmidzi dan ath-Thusi sebagaimana yang dijelaskan oleh al-Albani di dalam Adabuz Zifaz)


Alhamdulillah...3 org sahabat lama telah melangsungkan perkahwinan dan dalam mood bulan madu masa ini. hmm..kalau nak diingat semula, persahabatan kitorg bsama mereka org bermula sedari tahun 2005  
*"mereka org" merupakan bahasa blogger sendiri, tiada dalam kamus peribahasa. utk lulus dlm mana2 peperiksaan sekolah,perjawatan,ujian memandu dsbg..sila abaikan perkataan tersebut..terima kasih.

Dalam usaha menjadikan kolej 12 menjadi kolej yang dikenali di peringkat UPM,  pelbagai rintangan kami tempuhi bersama di bawah pimpinan Prez serta naungan ayahanda Dr Saidon & Mem..terima kasih ayahanda & mem kerana byk membimbing kami..
Kalau nak dikenang, tiada kata atau cerpen mahupun novel yang mampu menguraikan segala kenangan manis, pahit, masam dan masin yg telah dilalui & dikongsi bersama..Mereka lah sahabat, teman dan kaki  serta tangan seperjuangan, sepasukan ketika menjadi Ahli Majlis Tertinggi Mahasiswa (MTM) Kolej 12, UPM dulu..
Alhamdulillah..usaha kami tidak sia2..motif ayat ceritera?? adehhh

Oklah..back to the story, utk en3 kali ni, cari punya cari..sikit yg amat la gmbr yg ada..kbanyakknnya masih tersimpan pada memory fon lama, so harap dimaafkan & berbekalkan yg ada ni je lah yg boleh dikongsi bersama..

~ Zaman muda-mudi ~ ooohh terlupa..!!  .silalah cari kami berdua juga yaaa...~~



dan kini....


Utk gambar kami bersama pengantin, kenalah tunggu dari OP pengantin..hehe..

Fendi & Farhana
ni gambar kaum adam bersama pengantin..bonda je termasuk sekali situ..wuu wuu..sesi yg ayenz terlibat sekali ialah sesi pasangan telah berkahwin & kaum hawa ..hehehe..sesiapa yg belum mengenali siapa ayahanda, beliaulah yg bdiri disebelah pengantin..hehe.. Prez (singkatan kpd Presiden) pula yg berkaca mata duduk di hadapan ayahanda tu..hehe..ooohh syafiq pun ada kt sini..kui kui kui..tgh darah manis dia masa ni..

Syafiq & Qiqi

Hamboii syafiq..xhengat bila menyengih...hahaha..alhamdulillah..baguslah korg 2 ni..selain jadi member..semuanya express..kapel, tunang dan kawen..mudah2an dapat baby pun express cukup2 10 bulan,terus ada baby..waaaaahhh...sonoknyaaa lalalala~

Kami berdua ingin mengucapkan Selamat Pengantin Baru buat kedua-dua pasangan, Semoga bahagia berkekalan sehingga ke syurga..aminnn.. Pesan kami hanya satu..walauapapun rintangan dan dugaan yang menimpa, bersama2lah dalam mengharungi segalanya..InsyaAllah..sepakat itu membawa berkat..

Selamat berbulan madu ~    ~ (^,^)~   <-- wat tarian hawaii


***entry ini dibuat ketika masa rehat tadi..lupa lak nak publish, utk lina, muni & putra lak..akan dtg..tguuu

1 notes:

Anonymous said...

kenduri sana sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...