Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Mekanikku..owh..

Semalam kitorg br je sewa keta sebijik nak g kemaman..weols msh mnyimpan utk kete ptama so 4 d mean time..sewa je la..hehe

Org-org tua salu pesan..sblum jalan jauh..kena check condition kete spt myk,air n angin..safety first hokayy kids?? * org tua tu sapa lg klu bukan my trio sis-sos la (klong,ain,ida)..kui kui kui (^_^)

So, kitorg isilah mnyk, n check angin tayar semua semalam..supaya hr ni blh terus gerak ke kemaman lps blk kje w/out hassle..hassle? jaszle?omg..wat am i thnkg..ampun suamiku..
part isi angin nih yg malas..haish!! cover rim tu smua lari dari kedudukan & oleh kerana en.apiz aka my hug2 ada bsama, so no worries..hehe..

satu persatu ditanggalkan oleh en apiz..TETAPI urghh!! salah 1/4 nya amatlah ketat .tentu ar 1/4..xkan 1/6 kot..tu da lori namanya..hohoho (^o^)
bonzer yg post comment ni pon da tolong gak da..awal2 je la tp..hehe ..smpai peluh2 gak tau..tgn koto xyah citer ar, siap kuku-ku yg berinai terkopak..!!! masih xbjaya gak (*-,-) <-- marah2 smbil muncung2 (bak kata dD)

apiz g cuci tgn pastu usaha lg..effort itu penting everybody...n wat happen is...

....

 ...

 ..

 .

.

.

.

He DID it..!!woohooo..!!  \(^0^)/

waahh  hebatnya suamiku yg kurus itu..hahaha ttiba je dia jadi mekanik lak di shell tu..mesti ramai yg kata.."ek eleh yen nih, apiz dpt cabut satu rim cover pun da kecoh!"  deyy macha..aku pedulik hapa..suamiku telah menunjukkan kegigihannya demi mnjaga keselamatan kami sekeluarga..sekeluarga?? padahal baru bdua je..hehe  ey!! now back to story telling --> walaupun ni adalah kali pertama dia buat menda tu & bjaya..wuu wuu..aku kagum lagi thadapnya..kelip2 mata..

Sori xsempat amek gmbr sbb tgh (*-,-) <-- da marah2 smbil muncung2(bak kata dD)

otw balik tu..dia mmbebel yg aku xcuci tgn lg & terus bincang nak makan mana..tp satu je yg terngiang dalam fikiran nih masa tu.. 
"owh mekanikku ..saya sayang kamu (^x^)  mmuahh"


**en3 ini ditulis sambil2 menunggu RAD server aku restart..wuu wuu..harap maklum, saya x abai tugas , boss..(just in case boss aku baca..uhuk!)

3 notes:

nj_65 said...

ehem2.."orng2 tua"...?!
saba je laa..hebat jugak abg apiz, dh tu, awk x kan jd pemerhati je kot..ha3

aYenZ JamiL said...

mana ada pemerhati..saya da usaha gak ar..wuu wuu

nj_65 said...

haha..yelah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...