Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, March 17, 2011

Post yang sengaja ditangguh


WHAT ?!! Sengaja?!  huuu..byk gak yg lempang kitorg dua nnt..wuu wuu..jom ayg, kita sama2 nanges..

sebenarnya..cite yg sahih lagi nyata..kbnyakkan pkara2 yg ditangguh2 itu X DISENGAJAKAN (sebab tu disebut TERtangguh)

fyi, kami akan usahakan utk paparan entry sedari 12 Feb lg..blog ni pun xwujud lg masa tu..hehe 
hrmm mengapa dgn 12feb? alahai..itulah tarikh keramat kami berdua..alhamdulillah..
 *sedari = sejak+dari ~harap maklum


apapun, dun worry..insyaAllah gmbr2 yg melibatkan anda, anda dan anda akan dikeluarkan..sila pilih warna yg mlambangkan diri anda sndiri..mcmlah ramai yg tgh baca post ni sama2..perasan kan? xper..hehe (^_^)v

Entry2 yang akan di publish ialah :

  • Gambar Pernikahan (^o^)/ ~ yay!!
  • Gambar Persandingan \(^o^)/ ~woohoo!!
  • Masakan org2 baru lepas kawen.. ('~') ~gulp
  • Aktiviti tunggang langgang kami dalam menguruskan kehidupan baru ini.. (*~*) ~erk!!
  • dan mungkin jg history pcintaan ini..wuu wuu ('.'!) ~huu
Doakan perjalanan kami berdua selamat ke destinasi ya..Jumpa En.Putra & Isteri di Kemaman sok ya.. nama wifey putra, salu tersalah sebut, jadi en apiz mnasihatkan agar x diletakkan utk mengelak kontroversi..wuu wuu ampun..

Selamat berhujung ming..opss..Selamat Hari Jumaat tomorrow..!! hehe

4 notes:

dd dudu said...

so apa nama isteri putra? kekeke

nj_65 said...

drve elok2,k.. =)
jgn lpe bwk kropok 707..hahaa.

Cik Seni said...

k.yen gi wedding putra eh? sedihla saya tak dapat pergi..sebab tak dapat cuti...rasa ralat sangat...wuwuwu... :(

dd, nama isteri putra zeza fiza...hee...putra selalu panggil fiza, tapi aku panggil zeza... :)

aYenZ JamiL said...

dD :: sama mcm hasni jawab..kyen pggil dia zeza tp salu tsasul cakap zaza..wuu wuu

ida :: oit..bukan 707..tp 3007

hasni :: gi..lgpun nk blk jmp fam tganu skali..2 in 1 trip..hehe..alaa..jgn la rasa gitu..putra memahami..huhu..nnt ktorg letak en3 itu..hokayy?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...