Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, April 21, 2011

Bday Ain

Semalam..tarikh 20-04-2011 bukan hanya sambutan anniversary kami ke-6 tetapi juga Ulang Tahun Kelahiran adikku Ain @ Noraine Jamil aka Chegu Ain yg ke 24..haha..


Bakal cikgu..pandai speaking cina..hee jelesnya..baru je habeskan final exam final sem..alhamdulillah..finally ur gonna be a real teacher..!! \(^0^)/ we all are proud of u..!! thnx sbb da blaja bersungguh2 utk masa depan yg lebih sempurna..im glad dat u listen, plan & play well in life + studies..mmuahh
Semalam xcelebrate sama2 sebab plan asal nak buat surprise tp unfortunately,dia dah fully booked by her friends..frust sgt tp xpe lah..meh layan gambar
ni gambar masa raya tahun lepas..balik dari hantar en sabahan..hee

dorg bertiga ni rapat antara satu sama lain..3 bongsu..

 3-3 pandai cakap mandarin, dari kecik selalu ngumpat dalam bahasa mandarin..huu abah dah tau sket2 nama panggilan dia yg korg guna tau..haaaa hati2..hahahaha..gambar ni masa outing lepas wed kami..

Ni masa tahun baru cina hari tu di Pavillion.
Penat tolong kitorg (azreen & hafiz) siapkan kotak gift kawen..klong ajak jalan2 di pavi..heee..sonok..ida lah ni..nak juga amek gmbr di tanglung..pastu siap pose kaku gitu almost seminit xgerak2..hahaha..kan da blur gmbar sbb jurukamera gelak..haha

Hari yg sama..tp yg ni di Haslam Cafe
 Makan Mi Bandung & mi rebus sini sedaaapp..pastu lepak lama2..sbb tgu..kot2 lah anak en haslam aka syamsul ttiba singgah..haha..merepek..ain minat syamsul..ida minat yusuf..hehe..actually singgah sini lepas order kek hantaran di secret recipe..hee..thanks galss..u3 byk bantu saya dalam prep wed..saya bersyukur yg amat..sayang korg semua..opss..klong xde dlm gmbr sbb sibuk pilih lempeng..hahaha


My Wed Flow Manager
Alhamdulillah..tanpamu..kucar kacir juga majlisku..hahaha..thanx sbb sudi jadi flow manager..wpun pjan harapkan awak jadi pengapit..kot..haha..ida xmo gak lepaskan job as best man woman..hehe..tqvm..i knw that i can rely on u guys..hmm..cudnt say how much thankful i am actually..sob sob ("~)

Masa kecik dlu..dia ni congek @ cengeng..haha..dah besar tgi nih lain lak jadinya..nampak lembut tp tegas woo..tp still..booo xtakooot..(^.^) tp pesanan utk bakal anak muridnya..hati2 ya..dia boleh berubah jadi monster whenever she loose it..uhuk..pray that u'll never see her in that devil mood..she's..errr..
selain tu..ain ni matang dari usianya..teman yg baik, pendengar yg kureng baik tp penasihat yg ok..hehe..
apapun...our wish to u...

Dengan bertambahnya usia, tempuhi kehidupan sebagai seorg dewasa yang bekerja dengan penuh bijaksana & saksama.. Gunakan kesemua pengetahuan yg ada berbekalkan pengalaman yang telah ditimba..Harapan kami agar Ain terus menjadi anak yang menghormati kedua org tua kita, berpegang teguh pada ajaran agama dan akan terus berjaya dan disanjung di mata semua..Mudah2an ain sentiasa dirahmati Allah SWT dan dipermudahkan olehNya kesemua urusan..dunia & akhiratmu adikku..aminn...

last but not least... 

Selamat Ulang Tahun Hari Lahir Ke 24
&
Sarangey..hehehe
**dia lahir di tahun arnab..hehehe

3 notes:

nj_65 said...

waah..ep blated bday kak ain!

DJari-Hana said...

Happy Birthday Ain.. Many happy returns!! Untung ain dapat kakak sebaik kakYen !! kena hargai pengorbanan + kasih sayang seorang kakak tau

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

ida:: erk..xmungkin awk belated

k.hana :: sebaik? terbaik hokay..hahaha..xde la baik mana..suka buli dia ada lah..entry kali ni dibuat sbb xdpt celeb sama2 dia sbb dia kan celebrity ukm..hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...