Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, April 4, 2011

En3 Kesihatan utk para isteri SAHAJA

Kepada mereka yg punya suami sahaja...

Pengalaman sakit hujung mgu ni td..buat aku sedar betapa besar dan indahnya nikmat yg Allah janji & berikan..

Betapa dalam maksudnya semua makhluk dijadikan berpasangan..hmm ni pengalamanku sendiri..masa tgh sakit tu, apiz offer diri nak tolong sapu minyak panas..hmm lps tu dia letak je tapak tgn dia kt perut aku..wuu wuu..
ni hot pillow aku sendiri pny..

masa tu aku realize..rupa2nya tapak tgn suami adalah hot pillow yg paling mujarab utk digunakan sebagai tuam pada perut kita yg sakit..da xperlu beli dah beg tuam di mana2 kedai..huhu..ske sgt dgn tapak tgn dia di perut masa tu..hmm selesa sgt smpai ttdo..setiap kali terjaga malam tu..setiap kali tu la dia letak balik tgn kt perut (tanpa mnyk panas) & setiap kali tu la juga, sakit hilang sikit n aku tlena semula..
terima kasih Allah kerana memberi aku peluang untuk menikmatinya..alhamdulillah..

Kalau xcaya, nnti masa korg sakit perut..haa try lah..

 ..TAPI..

**buat yg hny punya boyfren @ pacar @ tunang @ kawan @ teman lelaki..hep!! plz dont do this wherever u are..
Ingat yee..ni en3 & nikmat hanya utk dinikmati seorg yg bgelar isteri..klu wat juga, haish..bukan nikmat yg korg dpt..silap haribulan azab & dosa plak yg dpt nnt..hmm klu nak mengalami & try..meh menuju alam perkahwinan dlu..banyak kebaikkan dari keburukkan..

utk korg yg xkawen lg..aku suggestkan hot pillow @ hot bag mcm aku nyer nih..bagus gak..huu boleh dptkan di Kedai Penjaga aka Guardian..

3 notes:

ja_on_seven said...

eh betul la kak yen, mase aku sakit perut pun aku suruh shah letak tangan kat perut, rase cm lega sikit..

em aku igtkan kebetulan, rupenye org lain pun same gak ek?

dd dudu said...

nak cakap sama gak bole x?

wuwuwuwu. ia realiti.

hehe bes kan. dd slalu masalah angin kat perut. tu yg perlu tgn panas tu untuk kasi angin jalan.

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

Ja :: sama..hehe..(^,^) selesa kan?? wuu wuu tp bila pgg masa biasa, xde apa jg..time skt je kot..hehe..

dD :: masalah angin dD masa b4 preggy ke skrg? omm ma~ hahaha..nk dgr bb dD pggil dd ommaa mcm style org korea..

bez kan dpt hot pillow free? heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...