Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Monday, May 30, 2011

Mood kerja

Kalau pada hari itu, aku...:

1. ~(^0^)~  hula dance sbb terasa dah bantu selesaikan masalah org..
Maksudnya :: Semua kerja hari tu dapat setel dgn pantas & jayanya..no tangguh2..

2-  ('o')v  aura +ve berkepul-kepul ntah muncul dari mana..
Maksudnya :: Kerja siap + tgh yakinkan diri yg next task selesai punyalah..haha

 3- (# -,-)  muncung2 +  xde mood layan sesapa..
Maksudnya :: Kerja banyak tertunggak.. 


4- (!_ _) tersembam muka atas meja sambil terfikir nak bhenti kerja..
Bila task sedia ada belum selesai pastu kena lambak lagi dgn yg baru berduyun-duyun..huhu..

Sebenarnya aku bersyukur sgt dgn kerja yg ada sekarang nih..alhamdulillah, masih punya sumber pendapatan yg halal. Aku akui kerja di mana sekalipun mencabar jiwa raga, kat sini pun sama..memang ada ups & down, merry go round..tapi aku masih juga nak cakap..aku suka kerja2 aku..samada yg lepas, skarang dan semuanya...
so hari ni statusnya, ~(^0^)~ woohooo

"IT ni kerja berdasarkan masalah/error, takde error, takde lah keje.." ~cgu hairi~
do u agree?

korg ada imaginasi smiley ttg mood kerja tersendiri? hehe..sila tambah list yg sedia ada ini..

2 notes:

dd dudu said...

p('o')q

berusaha!!!! dgn dua tangan seperti penumbuk di sisi.

aYenZ JamiL (^0^)/ said...

hahahahaha..hokay!! yosh (^o^)/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...