Our Wedding Path

Daisypath Anniversary tickers

Friday, October 14, 2011

Aduss sakit~ ("~)




Seksanya sakit mlm ni..
Posisi apa sekalipun..perut ni terasa bisa sangat..
air mata je sebagai peneman masa ni..nak kejutkn hubby tp xsampai hati..

kelmarin dia berjaga semalaman smpi ke subuh, bersengkang mata, siapkan kerja..semuanya sbb aku..
Actually rabu ni td, emergency harus ke klinik..dr pg smp tghr..
siapa lg klu bukan dia yg tolong hantar & temankan..
And oleh kerana tu, utk bayar balik ms yg dia guna utk aku tu, dia bjaga utk setelkan kerja2..
Even ptg blk dr klinik, dia turun lg ke office..mlm tu balik rumah smbung lg kerja2 di rumah..dia tdo kejap je..2jam then terus bjaga smpai subuh..
Seriously, terasa terharu dgn sikap caring dia tp rs bersalah sgt2 sbb dah membebankan..
B tau ayg marah stp kali b kt b dah menyusahkan ayg..
still..maafkan b & terima kasih sgt2..


Pagi2 buta ni terfikir nak ke hosp sendiri tp risau kalau2 otw nnt ada mslh jd..
nk ajak ida..xsmpai ht nk gerak plak..dah la dia penat tlg buat keje umah stp hr..sori juga sbb da susahkn awk, da..

So,nk x nk..telan ubat lebih sket, mnum susu panas & tuam je perut..tpksa duduk mmbongkok je dr kol 11 td..semata-mata nk tahan sakit..
klu baring,trasa bisa terjah everywhere beneath the ab-skin..

Ampuni aku ya الله, ku tahu diriku byk bdosa kpdMu..ku sedar sakitku hanya salah satu ujian & pembalasan kecil atas dosa2 selama ini..

Masih ku bsyukur ya الله , kesakitan yg ku tanggung ini meskipun menyeksakan namun ianya juga ku anggap sebagai satu rahmat dariMu..kerana ia membuat aku sentiasa menyedari & menghargai mereka yang sentiasa menyayangiku..alhamdulillah~


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 notes:

Cik Seni said...

k.yen sakit apa?

Ciare Baha said...

kak yennn. serius bunyinya tuuu....

sakit ape tu..get well soon yer kak yen..

dd dudu said...

kakyen sakit apa ye..

get well soon kakyen,
apiz sgt baik :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...